Čišćenje instalacija grijanja obavlja se pomoću Power Flushinga

Power Flushing je proces čišćenja kojim se velikom brzinom vode, ali niskog tlaka, te kvalitetnim namjenskim sredstvima za čišćenje iz sistema centralnog grijanja uklanjaju naslage mulja, hrđa, kamenac i druge nakupine.

Ovaj gusti talog i nakupine su produkti kemijskih procesa koji se odvijaju u sistemu centralnog grijanja i mogu ozbiljno utjecati na njegovu učinkovitost te uzrokovati brojne probleme. Osim što povećava učinkovitost sistema centralnog grijanja, Power Flushing štiti sistem kroz dulji period.

Korištenje snažne pumpe eliminira potrebu za skidanjem radijatora i moguća oštećenja površina oko radijatora od prolijevanja prljave vode iz radijatora.

Ciscenje instalacija grijanja 1

PODRUČJA PRIMJENE:

Osim za čišćenje postojećih sistema centralnog grijanja u cilju poboljšanja njihove učinkovitosti, Power Flushing se preporučuje i za čišćenje novih instalacija prije montaže novog uređaja. Mnogi proizvođači inzistiraju na čišćenju i ispiranju sistema prije montaže novog uređaja i to je jedan od preduvjeta za izdavanje garancije. Power Flushing sistema centralnog grijanja preporučuje se svakih 3-5 godina, pod uvjetom da sistem normalno radi, tj. da nisu uočeni neki od gore spomenutih problema. Za čišćenje prosječne kuće/stana sa 3 spavaće sobe potrebno je od 4 do 6 sati.

DJELOVANJE:

Power Flushing obuhvaća pranje i ispiranje bojlera/kotla, radijatora i ostalih instalacija bez skidanja radijatora. U sistem centralnog grijanja priključuje se snažna cirkulirajuća pumpa i jaki magnetni filtar.  Pumpa omogućuje snažan i brzi protok vode kroz sistem. Dodatak namjenskih sredstava za pranje omogućuju učinkovitije odvajanje naslaga s površina radijatora, cijevi i izmjenjivača topline, a promjena smjera protoka vode dodatno pospješuje i osigurava njihovo potpuno ispiranje iz sistema centralnog grijanja. Snažni magnetni filtar, koji se priključuje između pumpe i bojlera/kotla, zadržava na sebi sve naslage magnetita. Nakon što je sistem centralnog grijanja temeljito očišćen u njega se dodaje “protektor”, sredstvo  za zaštitu protiv korozije i stvaranja nakupina kamenca koje trajno ostaje u sistemu.

Cjenik

Čišćenje instalacija grijanja (do 10 radijatora)
414,76€ ~ 3125,00kn

Čišćenje instalacija cijevovoda tople vode
270€ ~ 2034,32kn

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-05pm
Copyright 2023, Vankine. All Rights Reserved