O nama

Mi smo firma koja se bavi klimatizacijom i grijanjem (ugradnjom, održavanjem i prodajom) na području Zagreba i cijele Hrvatske. Osnovani smo 2019 godine. Našim korisnicima pružamo sve potrebne savjete prilagođene njihovim potrebama te pronalazimo i realiziramo optimalna rješenja.

Nudimo širok izbor klima uređaja i plinskih trošila te se trudimo uvijek biti ukorak s promjenama pa svoju ponudu stalno nadopunjavamo inovacijama s tržišta.

Posjedujemo i certifikate o održavanju, servisiranju i projektiranju LG, Midea, Samsung, Korel i brojnih drugih proizvođača.

Ovlašteni smo i za instalaciju, održavanje i servis zidnih plinskih kondenzacijskih kotlova proizvođača Remeha.

Dostupni smo kako velikim poslovnim tako i malim privatnim korisnicima.

Tvrtka Pep Sustavi upisana je u registar tvrtki koje se bave djelatnostima uvoza/izvoza, stavljanja u promet kontroliranih i zamjenskih tvari, servisiranja, prikupljanja, obnavljanja i oporabe tih tvari, koje vodi Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

Tvrtka posjeduje i važeće odobrenje istog ministarstva za obavljanje servisiranja te isključivanja iz uporabe rashladnih i klimatizacijskih uređaja.

Servisno osoblje osposobljeno je položenim stručnim ispitima za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnju,  održavanje te servisiranje rashladnih i klimatizacijskih uređaja i dizalica topline.

Kvaliteta usluge i stručnost radova su na visokom nivou o čemu svjedoče visoke ocjene i komentari zadovoljnih klijenata (Emajstor, Trebam.hr).

Naša vizija je biti tvrtka koja okuplja stručan tim ljudi koji čuju potrebe svojih klijenata i na njih odgovaraju na najbolji mogući način prateći najnovije trendove tržišta.

Zadovoljni klijenti

+385 95 824 2921

Radno vrijeme

Ponedjeljak- Petak: 8:00-16:00 h